След 7 години най-накрая дочаках да видя любимата си група отново в София! Концерта беше истински оргазъм за душата (както казва един приятел), не по добър от Turning The Angel през 2006, но.. все пак уникален.. истинска наслада.

Организацията беше горе долу ОК, като изключим някои дреболии на входа и по баровете. Саунда беше уникално кристален и чист. Личеше си, че не е дело на българи.

Най-много ме е яд че не чух Behind the wheel, но за сметка на това Dave и компания изсвириха Angel, Walking in My Shoes, Precious, Black Celebration (много се зарадвах като я чух), Policy of Truth, A Pain That I’m Used To, първата кулминация A Question of Time, на която както винаги всички полудяха и разбира се редовните Enjoy the Silence и Personal Jesus. И след като казаха чао с Goodbye, Dave и компания изпълниха цели 5 парчета на бис, което може би беше компенсацията за отложения концерт миналата година.. 

Най-много се зарадвах като чух и последното парче Never Let Me Down Again, на което Dave определено винаги вдига публиката в екстаз.. и както казва един приятел.. истински оргазъм за душата 🙂 хиляди хора с вдигнати ръце 🙂

Видеото само говори.. постарах се този път да заснема доста повече от 2006.. по 2-3 минути от парче.